Portfolio Yildiz Ilgar

Akvarell 640g Arches 

Frihet framför allt

För mig handlar allt om frihet.

Frihet att måla, tolka, minnas och känna. Frihet att välja, ge och spara. 

En målning i hemmet är så mycket mer än bara utsmyckning, det är något som följer med dig i ditt liv, något som du inte bara äger utan också känner för. Något som ger nya betraktare känslor att fundera över, göra sin egen tolkning. 

Jag vill måla någonting som ruskar om, väcker tankar, ger hopp och sinnesro men också den där känslan av värde det vill säga; "brinner det så räddar jag målningen först" ...Målning nedan på en Niffler ur filmen "Fantastiska Vidunder och var man hittar dem". En födelsedagsgåva till min make som fyller år 21/5, därför bakade jag in den lilla detaljen på klockan genom att vända pilarna mot 17 och 21.*

*Denna målning är en specifik gåva och används endast för privat  bruk i enlighet med upphovsregler. Detta innebär jag inte tar  emot beställningar utan tillstånd från upphovsman.


Urval Akvarellmålningar - Portfolio

Alla konstverk är original i fin kvalité både i papper och färg

Urval Tidigare Beställningar

Igelkatten

En bok som fyller både hjärtat och sinnet!


Jag har skrivit och illustrerat två barnböcker: Igelkatten och Våga vara rädd Igelkatten. Kort handlar det om en ensam igelkott som blir vän med några mystiska katter och försöker leva upp till deras "nivå". En bok om vänskap och glädje, men också tvivel och olika viljor.
Böckerna kan handlas in direkt av mig på galleriet eller beställas på nätet, finns också på många lokala bokhandlare samt bibliotek. Affischer och vykort på originalmålningarna är på gång 😊
Igelkatten
Våga vara rädd Igelkatten
Siduppslag
Siduppslag