Målarkurser

Det börjar med en känsla ...

Jag som håller i kursen är verksam konstnär och har också gedigen konstutbildning i bild och form. Jag är i grunden bildlärare samt pedagog och har undervisat i närmare 15 år via olika forum. Min ambition är att vi tillsammans hittar en form där deltagarna känner att de utvecklas, att det är högt i tak och man hart roligt under kurstiden. Naturligtvis ingår då kaffe och fika! 😊 Just nu är det tisdag - och onsdagsförmiddagar som gäller men om du endast kan delta helger kan vi alltid lösa det!


Nybörjarkurs Akvarell - grupp

Är du sugen på att börja måla och testa dig fram samtidigt som du får värdefulla tips och får lära dig mer om olika användbara tekniker? Då finns det möjlighet för detta på tisdagar i vårt fina galleri före öppning mellan 9:00-12:00.

Vi målar med olika material samt har teman och upplägg. I kursen ingår även färg och papper. Inga förkunskaper krävs utan vi bygger kursen på nyfikenhet och lust.

Upplägg och pris

Kursen är på tisdagar mellan 9-12 och är på 4 tillfällen. All nödvändig material ingår under kursens gång. Vi bjuder också på fika!

Pris 3800:- ink moms.

Anmäl dig på galleriet eller via oceanhamnen@gmail.com eller ring 0760999478. 

Just nu 5 platser lediga!


Fortsättningskurs Akvarell  - grupp

Har du möjligen gått nybörjarkursen eller målat ett tag och vill hitta ny inspiration och teknik? Kanske är du konstnär och vill bolla idéer med andra och testa nytt. Detta är kursen som vill ta ditt målande till nästa steg; för utställningar eller mer kunskap. Har du dessutom gått nybörjarkursen hos mig får du 10% rabatt! Tid onsdagar mellan 9-12.

 

Upplägg och pris

Kursen är på onsdagar mellan 9-12 och är på 4 tillfällen. All nödvändig material ingår under kursens gång. Vi bjuder också på fika!

Pris 3800:- ink moms.

Anmäl dig på galleriet eller via oceanhamnen@gmail.com eller ring 0760999478. 

Just nu 5 platser lediga!


Akvarellkurs företag 

Ska ni ha en organisationsdag, avtackning eller invigning? Eller kanske en kick-off? Att tillsammans med kollegorna testa på akvarell är väldigt givande och ger en fin gemenskap och sammanhållning! 

Vi skräddarsyr upplägg utifrån behov och önskemål. Vi kan vara på galleriet linväl som på önskad plats.

Kontakta Yildiz för mer information gällande pris samt upplägg på oceanhamnenart@gmail.com 

eller 0760999478 👩🏽‍🎨🎨
 


Företagskonst?

Önskas beställning av konst som inredning kan ni kontakta oss på oceanhamnenart@gmail.com för en visning samt offert så gör vi upp en bra plan!

"Jag är väldigt nöjd med nybörjarkursen i akvarellmålning. Yildiz var en duktig och trevlig handledare med en pedagogisk planering och jag har övervunnit min rädsla för akvarellmålning. Det är roligt när man får lära sig grunderna! Vi hade en fin liten grupp som det var roligt att komma till på torsdagarna. Hoppas att det blir en fortsättning!" 5/5 Georg

"Fyra torsdagar i rad har det varit mycket lätt att stiga upp för att gå på Akvarellkurs. Med väldigt bra handledning och uppmuntran har jag lyckats släppa fram lite mod att släppa loss bland färger och motiv. Vi har fått lagom blandning av teori och praktik. Fikastunderna i pausen var alltid fyllda med intressanta samtal. Vilket trevligt litet gäng vi var! Garanterat kommer jag att gå fortsättningskurs när jag övat mer på de moment vi lärt oss i denna kurs. Tack Yildiz! Och mina kurskompisar Christina och George." 5/5 Maje